Cum să nu pierzi un punct, de pățitul Medvedev: ”Îți dai seama cât de proastă e decizia? Ar trebui să o amendați!”



Daniil Medvedev s-a scandalizat după ce a pierdut un punct în cea mai neașteptată manieră posibilă. 


Daniil Medvedev nu se oprește din a oferi momente ireale pe terenul de tenis. Dincolo de passing shot-urile sale deja celebre, numărul 2 ATP demonstrează la fiecare turneu că este unul dintre cei mai charismatici tenismeni ai actualei generații.


În meciul din 16-imile turneului de la Toronto, pe care l-a câștigat în defavoarea kazahului Alexander Bublik, scor 4-6, 6-3, 6-4, Daniil Medvedev a rămas fără cuvinte la decizia arbitrului de scaun de a întrerupe un punct. Oficialul meciului a luat această decizie după ce Medvedev și-a cerut scuze că a lovit un smash în direcția adversarului său.


Medvedev: ”Poți să îți imaginezi cât de proastă e decizia asta?”




”Scuze!”,
a spus Medvedev în timpul punctului, cerându-și scuze în fața lui Bublik, care s-a apărat totuși cu racheta și nu a fost lovit de minge. ”Am oprit punctul pentru că ai vorbit în timpul schimbului de mingi,” a spus arbitrul de scaun.


”Poți să îți imaginezi? Eu trebuia să lovesc mingea, nu tu. Îți poți imagina cât de proastă e decizia asta? Asta o să apară pe Tennis TV, frate. Și el râde de tine, e de necrezut ce ai făcut. Arbitru? Unde e arbitrul? Ar trebui să o amendați!”, a continuat Medvedev, căutându-l cu privirea pe supervizorul turneului. 


”Acum ce facem, rejucăm punctul?” a întrebat Daniil Medvedev, iar arbitrul a răspuns: ”Nu, nu-l rejucăm!”, acordându-i punctul kazahului Bublik. 




Ianis Hagi în Champions League! Marți, de la 10 seara, în direct la PRO X: Glasgow Rangers – Malmo! Bucurați-vă de fotbal!





Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *